Aquí neix el diari de rodatge de "Capgrossos, 15 anys"

Sobre d'aquestes línies podreu trobar tot allò referent al nou documental casteller de Clack produccions. Us anirem explicant allò que hi ha darrera de la càmera i algunes interioritats del rodatge.

A partir d'una idea d'Efren Garcia -coordinador del canal casteller de LaMalla.cat i cronista al diari Ara- Clack es posa en marxa per plasmar una història que va més enllà del món casteller, una història que explica la superació personal i col·lectiva al voltant d'una colla castellera consolidada com ho és la dels Capgrossos de Mataró.

El 15è aniversari de la formació mataronina serà l'escenari ideal perquè Òscar Fernández plasmi a la pantalla les idees dels d'Ariadna Vázquez, Jordi Rovira i del mateix Efren Garcia; gràcies al suport tècnic dels operadors Marc Giner i Lluís Maimó. Les melodies de Gustavo Legido submergiran l'espectador en una història d'emocions i de sentiments des del moment en què traiem el DVD, curosament dissenyat per Sergi Arjó, del seu embolcall.

Tot plegat, no hauria vist mai la llum sense la màxima complicitat de Joan Salicrú, codirector de la productora audiovisual Clack i productor executiu del projecte, i de la posada en escena de Georgina Altarriba com a productora i Clara Esparrach, ajudant de producció.


Els protagonistes, però, van de blau i sense ells no hi hauria història ni documental així que no podríem tancar aquesta primera entrada sense agrair la màxima col·laboració dels Capgrossos de Mataró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada