Dimecres 22/09/2011

Un altre bloc important del documental passa per la Nau Minguell. Unes instal·lacions molt interessants i força desconegudes per molta gent.

Arribem ja amb molta feina feta perquè els nostres tècnics havien aprofitat el matí per preparar l’espai. Posem en marxa l’obra del Sergi Arjó que ens servirà d’escenari per als moments de confessionari. Emocions, interioritats, punts de vista personals i intransferibles estan a punt de traspassar la porta i explotar a la nostra sala de projecció.

El Marc i el Lluís escalfen motors fora mentre el Jordi Rovira ja prepara la primera entrevista amb l’Alba Galan. L’Òscar no se separa de les càmeres mentre l’Efren revisa els continguts i carrega bateries de la Canon.

Quan arriba la Georgina ens posem en marxa. Càmeres gravant, so gravant, cronòmetre a zero, acció!

L’Alba, l’Àngel, el Jordi, la Mercè, la Carla... van passant un a un per la vicaria regalant-nos els seus bocins de colla. Els moments es fan entranyables i hem d’aturar-nos en algun moment per agafar aire.

La jornada toca a la seva fi i es que el Barça està a punt de començar. Avui hem fet una passa més per veure el documental fet realitat!



El primer set d'entrevistes