Cap de setmana 17-18/09/2011

Rodar més enllà de la frontera pot ser un repte o una experiència diferent, pot ser emocionant o divertit, però si el lloc triat és Londres, per més ben organitzat que ho tinguis el que segur que serà sempre és impredictible! Comença una altra de les etapes importants del documental. L’equip, acompanyat de Xevi Castellví i Carles Guanyabens, trasllada la paradeta fins la capital anglesa on ens esperen dues llargues jornades de gravació. Algunes de les seqüències clau del documental tindran lloc a Londres i res no pot fallar. Cal aprofitar les 48 hores al 100%!

Però a terres angleses, Murphy (sí, el de la llei) ens depara un dissabte exasperant. Tot just aterrar trobem pluja. Encarant adversitats comença el rodatge però l’aigua cau incessant i les condicions aconsellen buscar solucions. L’equip decideix localitzar la següent escena però els rius d’aigua son minsos comparats amb l’allau de gent que omple els carrers. El dia es va escurçant i, tot i provar-ho de nou, ningú no acaba satisfet.

Els nostres protagonistes es presten de seguida a començar ben d’hora l’endemà però el canvi horari passa factura l’equip. Si mai heu de viatjar a Londres, recordeu que a les 6:00 am (hora catalana) allà són encara les cinc de la matinada. Tombeu-vos i aprofiteu una horeta més, no sigueu tontos!

Diumenge, tombem la truita. L’equip treballa molt motivat i de seguida troba llum, ambient i localització per la primera escena. Tot allò que va fallar dissabte s’arregla diumenge. Trobem un pub ideal: amb poca gent, bona llum i... en Jordi Rovira improvisa el seu Speakers’ Corner perquè aturin la música. Predisposició, treball, talent i ja tenim una altra escena tancada!

Pel record del rodatge quedarà, la samarreta de ratlles, el jersei de ratlles, el pijama a ratlles i el maleït despertador. La pluja, els carrers plens de turistes, el Tower Bridge, Hyde Park o Regent Street. El nostre viatge s’acaba i toca tornar cap a casa i preparar la primera jornada d’entrevistes al set.




Human Towers is London?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada