Cap de setmana 24 i 25 de setmbre

Coincidint amb les festivitats de la Mercè a Barcelona i Santa Tecla a Tarragona, aquest cap de setmana ha estat un dels més intens quant a quantitat d’escenes i entrevistes calia enregistrar.

El dissabte comença de nou a la Nau Minguell on retrobem la veu dels Capgrossos. Lluís Mestres, Marta Lladó, Montse Gallart i Oriol Feliu protagonitzen aquesta primera ronda d’entrevistes i ens expliquen les seves experiències personals. Després de l’obligada aturada tècnica per dinar, i sense moure’ns de lloc, arriba un dels moments més delicats del rodatge.

Mario i Quima, pares de la Mariona Galindo, passen pel plató per regalar-nos un importantíssim testimoni de fortalesa i generositat. Les seves paraules composen l’esperit que va inspirar en gran part aquest documental i la seva col·laboració ens motiva encara més a fer-ne el millor us possible. La seva història escriu un dels moments més complicats de la colla mataronina però també ens dona a tots una lliçó increïble.

Després d’un dissabte plujós, diumenge sortim a que ens toqui l’aire i ho fem acompanyats de l’ex-alcalde i membre dels Capgrossos de Mataró, Joan Antoni Baron. L’escenari triat és Vilafranca del Penedès. Allà, sota un sol de justícia, recordem un dels punts d’inflexió de la colla, un moment emotiu alhora que important per entendre la seva darrera etapa.

Però tot s’acaba i hem de deixar el solet per encarar les últimes entrevistes del set. El cap de setmana el tanquen els testimonis de Guillem del Río, Toni Cardona, Sergi Valdé, Lluís Martí, i l’actual cap de colla, Lluís Feliu.

Després d’un cap de setmana maratonià, queden poques jornades de gravació i comencen les primeres tasques de postproducció. En breu començarem a triar i remenar entre hores i hores d’imatges i farem una passa més per a l’estrena d’aquest engrescador projecte.



Entrevista a Joan Antoni Baron

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada