El tour '165 Regent Street' finalitzarà a Vilafranca del Penedès


La productora Clack , tancarà el cicle de presentacions del documental 165 Regent Street a Vilafranca del Penedès el proper diumenge 17 de juny a les 19:00h a la sala del Cine Club vilafranquí.

L'acte ha confirmat ja la presència dels representants dels Castellers de Vilafranca i de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i vol simbolitzar un salt a nivell nacional d'una producció que va néixer des d'un punt de vista local però amb l'objectiu d'arribar al cor del màxim públic possible.

D'ençà que el film s'estrenés el 15 de novembre de 2011, ha estat projectat a 10 localitats castelleres i a centres de formació audiovisuals, ha estat l'acte inicial de la Biennal de Castells i ha participat al festival de cinema social Cinera d'Arenys de Mar. Després de mig any apropant el documental a la societat castellera, el tour 165 Regent Street es clausurarà a Vilafranca del Penedès, una de les places més emblemàtica del fet casteller i un dels escenaris que ha vist de primera mà la recuperació i eclosió de la colla dels Capgrossos de Mataró com a formació de gamma extra.

Al final de la projecció, l'equip de 165 Regent Street desvetllarà, en clau de sorpresa, el futur més proper del documental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada