Dissabte 10/09/2011

Comença un dels dies més importants del rodatge, a la doble sessió que ens espera li hem d’afegir que avui enregistrem l’escena que farà de columna vertebral de tot aquest projecte.

Ens reunim de bon matí per conèixer els primers anys de la colla de la mà de Martí Esquerra. Avui l’equip s’anirà eixamplant per moments. Per a aquesta escena comptarem amb el suport del nostre càmera auxiliar, Javier Hernández ja que en Marc tindrà feina a preparar l’audiovisual pel vespre. Aprofitem que encara fa fresqueta per treballar còmodament i l’engranatge sembla encaixar fins i tot millor que ahir.

La primera escena ha estat molt profitosa i toca dividir-se. Uns cap al local i altres a repassar vídeos i guió. Al carrer Herrera ja fa hores que l’equip de producció i escenografia treballa en transformar el cub d’assaig en un autèntic plató cinematogràfic.

A l’hora de dinar ens trobem gairebé tots, ara ja som vuit persones. El moment de distensió és curt perquè de seguida comencen a sorgir temes de producció. Acabem ràpid i ens posem de nou a treballar. Cal fer una reunió per confirmar on col·locarem el travelling i acabar de situar-nos a l’escenari.

Un cop queda tot clar, segueixen les feines paral·leles. Reunió de continguts, muntatge del travelling, reunió d’equip tècnic, posada en marxa i rebuda dels protagonistes. Aprofitem aquest darrer moment per menjar alguna cosa abans de començar, tenim hora d’inici però no hi ha límit per tancar el rodatge.

Silenci, sona la primera claqueta!

Poc a poc els castellers comencen a sentir-se còmodes i les converses comencen a fluir. A la penombra, l’Òscar supervisa cada moviment dels quatre operadors de càmera, i es que ja som tretze persones treballant en l’escena. L’Ariadna i l’Efren comproven el guió i la Clara s’encarrega que a ningú no li falti res. A poc a poc, els convidats comencen a sentir-se còmodes i a entendre les regles del joc. Fem tres parades tècniques obligades per canviar cintes i estirar les cames i acabem la nit amb prop de quatre hores de contingut que passaran directament a l’etapa de postproducció.

El dia ha estat molt llarg, aclarim les idees i traiem conclusions. L’esforç ha estat profitós però encara queda molta feina a ver, la setmana vinent trepitjarem terres angleses!


Segon dia de rodatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada