Divendres 9/9/2011

Després de mesos de treball i múltiples reunions, toca posar el documental en marxa! Nervis, responsabilitat i il·lusió envolten l'equip durant el matí i una vintena més de correus electrònics cauen a les bústies de cada un.

Arribem a casa del Jordi, i l'Òscar ho fa amb les idees molt clares. Localitza les escenes amb el Jordi, que comença a veure's davant la càmera, i l'Efren que els segueix prenent fotos allà on van. L'ordinador, el passadís, el lavabo... "ei! al lavabo no eh!" protesta el Jordi.

El Marc i el Lluís es preocupen perquè tot rutlli: "se sent la canalla del pis del costat", "a veure, si encenem aquest llum i apaguem aquell altre...", "aquest ordinador fa molt de soroll", "silenci absolut!!", "els mòbils parats, res de mode avió!"... i clack!! -Escena 1, presa 1!! Rodant!-

L'Ariadna supervisa l'escena asseguda al terra amb l'Efren mentre la Georgina i el Marc -el nostre ajudant de producció per a la jornada de divendres- s'ho miren des de la porta. "és bona!" Respirem i ens mirem il·lusionats!

Acabem la primera nit de rodatge. Producció, amb la Clara que s'hi ha afegit a la mitja part, segueix treballant en el dia més intens, dissabte, al bar de la colla mentre la resta de l'equip no para de rodar imatges al pati d'assaig. A l'Òscar cada cop se'l veu més emocionat, els castells donen molt de joc i l'equip no para de gravar minuts de recursos.

El primer dia de rodatge toca a la fi. Guardem l'equip, però no gaire que l'endemà serà un dia molt llarg!


Capgrossos, 15 anys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada