Divendres 15/09/2011

Avui tenim una nova sessió de rodatge. A les 7 del vespre ens trobem a Can Marfà, una antiga fàbrica propera al nou local dels Capgrossos de Mataró i on abans hi havia els estudis de TV Mataró.

En Jordi Rovira, conductor del documental, entrevista el periodista i mataroní Espartac Peran per parlar dels inicis de la colla. I és que just des d'on ens trobem fa quinze anys que començava la història dels Capgrossos de Mataró. La primera crida, els primers assajos...

En una breu entrevista, Jordi Rovira i Espartac Peran, recorden l'èxit inicial i valoren positivament els 15 anys sota la calor dels focus que il•luminen el plató. Al davant d’un televisor, visionen amb nostàlgia imatges del punt de partida de la colla on troben un Espartac molt més jove i amb “grenyes” -com diu ell.

L'Òscar avui s’enfunda la càmera i, amb en Marc Giner, enregistra algunes imatges de recurs. La resta de l'equip, amb el ple dels components de producció i la nova incorporació de la Laia Nonell a les tasques de comunicació, comença a recollir el material i a separar la part que marxarà l’endemà cap a Londres. I és que dissabte el documental es trasllada a la capital anglesa per enregistrar algunes escenes de gran valor.



Entrevista a Espartac Peran

1 comentari: