La feina se’ns tira a sobre i amb ella el calendari que marca incessant el dia 15 de novembre, la gran estrena!

El passat dia 8 d’octubre ens vam encomanar als deus per finalitzar el rodatge: vam enregistrar les últimes imatges del documental, de matí a l’interior de l’església de Santa Anna de Mataró i a la tarda als peus de la Catedral de Tarragona! Ho vam fer amb la col·laboració de Mía Castellví, actor mataroní i membre dels Capgrossos, Laura, membre de la canalla de la colla en la seva primera etapa, i de tres dels experts castellers que van viure les primeres passes dels nostres protagonistes. Xavier Brotons, Guillermo Soler i Pep Ribes ens van ajudar a donar perspectiva al discurs dels Capgrossos i s’ha de dir que treballar amb tres bons professionals ens va fer molt fàcil la feina.

Sense descansar, de tornada cap a Mataró per visionar imatges!! Reunions, correus electrònics amunt i avall i més visionats.

Les prop de trenta hores d’entrevistes (que hauran de quedar en poc més de 50 minuts de documental) ens duran les properes setmanes de corcoll però segur que el dia de l’estrena el documental farà goig. Disculpeu-nos doncs, si aquests dies estem més callats de l’habitual però prometem tornar per explicar-vos-ho tot, tot i tot!

Últim dia de rodatge

1 comentari: